Pro si contra microblading sprancene

Machiajul permanent, asa cum este micropigmentarea sprancenelor, poate parea o idee buna, care salveaza mult timp. Femeile cu sprancene rare sau non – existente pot fi incantate de aceasta tehnica si de faptul ca nu mai au nevoie sa piarda minute bune in fata oglinzii, in fiecare dimineata, manunind diferite ustensile si creioane. Insa machiajul permanent are si puncte contra, iar acestea ar trebui sa fie cu atentie cantarite inainte de a apela la o astfel de procedura.

Pro: timpul

Sa ai parte de o micropigmentare a sprancenelor poate scurta foarte mult rutina de machiaj zilnica. Dureaza sa le desenezi perfect, in fiecare zi, folosind diferite creioane si brushuri. Sprancenele tatuate indeparteaza acest aspect, nemaifiind nevoie de el.

Contra: durerea

Oricine si-a facut un tatuaj poate spune ca acesta a implicat un anumit grad de durere. Sa ai tatuate sprancenele deasupra pielii delicate din aceasta zona poate fi un proces dureros pentru multe persoane. Totusi, durerea nu dureaza mult, deoarece zona este destul de mica si se face destul de repede, in aproximativ o ora.

Pro: fata bine definita

Micropigmentarea sprancenelor este dorita deoarece defineste fata foarte bine. O spranceana bine plasata si bine conturata poate face fata sa arate mai slaba si mai ingrijita si chiar sa va ajute sa pareti ca aveti ochii mai mari. Unele femei aleg sa isi indeparteze sprancenele naturale in favoarea celor tatuate, deoarece sunt mai usor de intretinut.

Contra: stilurile care se schimba

Desi forma sprancenei pe care o alegeti astazi poate fi foarte la moda, stilurile care se schimba pot fi o bataie de cap in cativa ani. De aceea, recomandarea noastra este sa alegeti sprancenele care au o forma clasica si care va avantajeaza cu adevarat forma fetei si a ochilor.

Pro: corectarea firelor de par

Unele persoane sufera de o conditie numita alopecie, care cauzeaza pierderea parului de pe tot corpul, incluzandu-l pe cel al sprancenelor. Micropigmentarea sprancenelor ii poate ajuta sa isi restaureze aceasta zona prin redarea unei forme si a unei culori corecte, ajutand la camuflarea conditiei.

Contra: infectii si sensibilitate

Pot aparea unele infectii si probleme dupa micropigmentarea sprancenelor. Unele femei dezvolta cicatrici pufoase dupa ce au efectuat acest tratament. Daca aveti o istorie a sensibilitatii pielii si a cicatricilor, s-ar putea ca micropigmentarea sprancenelor sa nu fie o idee potrivita pentru dumneavoastra.