Cum sa alegi gravura perfecta pentru verighete

Deoarece inscriptia de pe verighete este pe interior, aproape de piele, unde nimeni nu o poate vedea decat daca i se permite, este ca un secret pe care doar voi doi il impartasiti. Unul pe care il veti purta pentru totdeauna. Ceea ce e scris in interior este la fel de important precum verighetele.

In general, lumea nu acorda importanta care i se cuvine gravarii verighetelor. O lasa, de obicei, pe ultima suta de metri, alegand, intr-un final, un citat lipsit de inspiratie. Mai degraba se gandesc mai mult la culoarea si aurul din care sunt confectionate modelul de verighete decat la ceea ce este scris pe ele. Nu cadea in capcana asta si alege cateva cuvinte inspirate, care intr-adevar sa reprezinte dragostea voastra.

Ce inseamna o gravura perfecta pe verigheta?

Exista 3 reguli „de aur” ale alegerii unei gravuri perfecte pentru verighete:

– sa fie scurta;

– sa fie plina de inteles;

– sa nu se demodeze.

Este de la sine inteles de ce cuvintele gravate trebuie sa fie scurte. Spatiul disponibil nu este atat de mare, iar o fraza lunga – nu ca nu s-ar putea grava, ci l-ar face sa arate incarcat si lipsit de eleganta.

Trebuie sa fie plina de inteles pentru voi doi, in primul rand. Ce sens are sa faci o gravura pe care o vei vedea doar tu, fiind ascunsa in spatele verighetei, dar care sa nu iti spuna nimic? Alege fraze pline de insemnatate, precum o declaratie de dragoste, data nuntii sau numele vostru.

Dragostea este pentru totdeauna, insa cuvintele se pot demoda. O gravura plina de insemnatate va avea acelasi inteles si in ziua aniversarii a 10 ani de casatorie, la fel ca si in ziua nuntii.

De evitat:

– glumele: nimic nu poate fi amuzant pentru zeci de ani, oricat de hilar ar parea acum;

– referinte culturale: si acestea se demodeaza in timp;

– orice incearca sa fie „dragut” sau „destept”: nici aceste citate nu vor dura prea mult.

Cum sa gasesti cuvintele perfecte pentru verighete

1. Ia o bucata de hartie si scrie tot ce iti vine in minte despre voi doi. Include tot ceea ce va place sa faceti impreuna, interesele si credintele comune, filmele, cantecele si cartile favorite si orice altceva aveti in comun.

2. Pe aceeasi foaie scrie detaliile importante despre relatia voastra, precum locul unde v-ati cunoscut, data sau cum s-a intamplat acest lucru, planurile de viitor sau alinturile pe care vi le-ati pus.

3. Scrie orice linie din filmele favorite care v-a placut, vers din cantece. Foloseste citate care cuprind cuvintele cheie din listele de mai sus.

4. Incepe o noua lista incluzand tot ceea ce s-ar putea scrie pe o verigheta.

5. Dupa cateva saptamani, atunci cand doresti sa comandati verighetele, treci peste ultima lista si alege favoritele. Nu uita sa folosesti cele trei reguli de aur pentru a alege citatul sau cuvintele potrivite.

Nu alege doar „Te iubesc” pentru ca este usir. Ia-ti timp suficient pentru a grava cuvinte originale. Alege cuvinte care au sa dainuiasca peste timp, care sunt personale si pline de inteles. Ia in considerare tot ceea ce va defineste ca si cuplu, pentru a grava pe verigheta.