Google Vault

Vault este o solutie rentabila si usor de folosit pentru a-ti controla informatiile critice pentru afacerea ta si a-ti pastra datele importante. Poate reduce costul litigiilor, investigatiilor si procedurilor de conformitate.

Companiile de toate marimile trebuie sa fie pregatite pentru situatii neasteptate. In mediul de astazi, folosirea Vault pentru a controla, arhiva si pastra datele iti poate proteja afacerea. Costurile cauzate de litigii pot afecta o companie cand procese mici ajung sa coste cateva mii de euro, iar cele mai complicate pot costa si mai mult.

Costurile semnificative cu litigiile vin din nevoia de a cauta si a gasi informatii relevante, acest lucru se mai numeste si eDiscovery.

E-discovery poate face parte din aproape orice litigiu si iti cere sa cauti, gasesti si pastrezi informatiile electronice, cum ar fi emailul. Vault te ajuta sa iti protejezi afacerea cu un motor de cautare usor de folosit pentru ca tu sa gasesti si sa pastrezi date care raspund acuzatiilor, proceselor sau investigatiilor. Cu o functionalitate si disponibilitate instanta, datele tale sunt disponibile cu cateva clickuri.

Vault iti da acces la toate log-urile de chat oficiale si iti poate scadea simtitor costurile asociate litigiilor si procedurilor de eDiscovery.