Google Maps Premiere API

Date din jurul lumii
Exploreaza harti din toata lumea in Google Maps API for Business cu imagini de inalta rezolutie, panorame Google Maps Street View si informatii despre drumuri internationale si POI, fara a investi in baze de date.

Disponibil pe mobil
Foloseste acelasi cod Google Maps API pentru mobile si desktop-uri, fara ca programatorii sa mai piarda timp scriind cod diferit pentru diverse browsere. Google Maps API for Business iti permite sa dezvolti aplicatii pe harti ce functioneaza nativ pe telefoane mobile sau in browserul unul telefon.

Caracteristici customizabile
Incorporeaza-ti brandul si stilul in Google Maps cu solutii pentru redimensionarea hartii, implementarea de cautari personalizate si creeaza Harti Stilizate pentru manuale de brand – poti chiar sa inlaturi unele aspecte ale hartii pentru o imagine simplificata.

Usor de dezvoltat
Implementeaza rapid si interactiv Google Maps API for Business si vei avea o aplicatie optimizata atat pentru desktop cat si pentru web mobil. Documentatia amanuntita pentru Google Maps API si comunitatea de dezvoltatoriii ajuta programatorii tai sa creeze rapid hartile. API-ul flexibil javascript iti permite sa realizezi harti precise rapid.

Bune practici
Google Maps API poate fi folosit de catre o companie pentru a combina interfata familiara a Google Maps cu informatii relevante pentru companie. De exemplu o banca poate sa foloseasca Google Apps pentru a-si ajuta clientii sa gaseasca cea mai apropiata sucursala sau cel mai apropiat bancomat.

Un alt exemplu este dat de metroul din Munchen care este urmarit in timp real si suprapus peste Google Maps. Astfel calatorii – si nu numai – pot sa afle in orice moment unde este metroulul care ii intereseaza.