Google Sites

Google Sites iti ofera o modalitate simpla de a crea un site chiar daca nu ai mai facut asta niciodata.

Daca in schimb esti un veteran, Google Sites iti permite sa iti creezi propria tema, sa editezi codul HTML si sa incluzi scripturile de care ai nevoie.

Google Sites Poster
Usor de construit

Construieste un site pentru proiectul tau fara sa scrii nici macar o linie de cod. Este la fel de usor ca si redactarea unui document. Si ca sa economisesti si mai mult timp, poti sa alegi din sute de template-uri predefinite.

Simplu de organizat

Foloseste siteul echipei tale pentru a organiza totul de la calendar, documente sau prezentari, pana la materiale video. Folosind puterea de cautare a Google vei gasi foarte usor ceea ce cauti.

Usor de impartasit

Partajeaza siteul cu echipa ta, cu intreaga companie sau chiar cu clientii tai printr-o simpla apasare de buton. Tu controlezi cine poate sa vada si cine poate sa modifice siteul si ai mereu optiunea de a schimba aceste privilegii

Editare intuitiva
Google Sites foloseste pentru crearea si actualizarea siteurilor un editor foarte intuitiv care face aceasta sarcina la fel de usoara ca si redactarea unui document. Poti cu click and drag sa incluzi in pagina ta diverse elemente precum documente, videouri, imagini, calendare si multe altele.

Stocare
Google Sites vine la pachet cu un mult spatiu de stocare. Compania ta primeste spatiu de 10GB + 500MB pentru fiecare utilizator din companie pentru atasare documentelor. Documentele, calendarele si videourile integrate din Google Docs se considera ca nu ocupa acest spatiu.
Galerie de templateuri
Ia-ti un avantaj la pornire si foloseste unul din sutele de template-uri deja existente sau daca vrei sa personalizezi mai mult situl poti sa iti creezi un template nou care sa fie disponibil doar in organizatia ta.

Personalizare
Poti sa iti personalizezi si mai mult situl folosind Google Apps Script, editand codul HTML sau incluzand un JavaScript.
Cautare avansata
Situl unui poriect sau al unei echipe este util doar atunci cand poti sa gasesti ceea ce cauti. Cu motorul de cautare de la Google incorporat poti sa gasesti rapid pagina sau elementul pe care il cauti.

Gandit pentru siguranta si fiabilitate
Google Drive este creat pentru securitate si fiabilitate cu avantaje precum conexiuni criptate la serverele Google, stocare simultana replicata pentru fisierele tale, disaster recovery inclus si un control fin asupra partajarii astfel incat sa poti sa impartasesti munca ta doar cu oamenii potriviti.