Google Drive

Cu Google Drive poti sa iti accesezi documentele de oriunde si de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Nu mai e nevoie sa iei laptopul cu tine ca sa te asiguri ca ai acces la fisierele tale. Acum fisierele pe care le salvezi pe un calculator se sincronizeaza automat cu toate calculatoarele pe care ti-ai activat Google Drive si ai mereu optiunea sa iti accesezi fisierele direct din browser.

Google Drive Poster
Acceseaza-ti fisierele de oriunde

Google Drive poate fi accesat de pe PC, Mac sau de pe dispozitivul tau mobil (sau chiar prin browser) si este un loc in care ai mereu ultima versiune a fisierelor tale. Pe langa orice tip de fisier vrei sa stochezi, Google Docs vor fi tot aici.

Da viata fisierelor tale

Poti sa partajezi un singur fisier sau un folder intreg cu o singura persoana, o echipa sau chiar cu clientii tai.

Plateste doar pentru ce ai nevoie

Din start ai 30GB spatiu de stocare pentru fiecare utilizator? Ai nevoie de mai mult? Cu doar 4$/luna pentru 20GB, administratorii pot sa mai achizitioneze pana la 16 TB (adica 16.000 GB) de spatiu pentru fiecare utilizator.

Deschide fisere
Chiar daca nu ai softul necesar instalat pe calculator, in Google Drive in browser poti sa deschizi si sa vizualizezi 30 de tipuri de fisere (de ex: Photoshop .psd sau Adobe Illustrator .ai). Poti chiar sa salvezi fisiere din aplicatii online direct in Google Drive, iar apoi aplicatia necesara se lanseaza automat cand deschizi fisierul.
Gaseste rapid ce cauti
Foloseste puterea de cautare a Google pentru a gasi fisierele pe care le cauti. Poti sa cauti dupa cuvinte cheie care au legatura cu fisierul pe care il cauti si poti chiar sa cauti dupa cuvinte din documente scanate.
Gandit pentru siguranta
Google Drive este creat pentru securitate si fiabilitate cu avantaje precum autentificare din 2 pasi, conexiuni criptate la serverele Google, stocare simultana replicata pentru fisierele tale, disaster recovery inclus si un control fin asupra partajarii astfel incat sa poti sa impartasesti munca ta doar cu oamenii potriviti.