Google Docs

Google Docs a revolutionat modul in care putem sa colaboram prin implementarea unei tehnologii care ne permite sa lucram mai multe persoane, simultan, pe acelasi document.

Fie ca este vorba de documente, spreadsheeturi sau prezentari, mai multe persoane pot sa modifice in acelasi timp si se pot coordona mai bine cu ajutorul chatului integrat.

Docs Poster
Creeaza sau uploadeaza

Creeaza super-documente, spreadsheet-uri si prezentari cu Google Docs. Sau iti poti urca lucrarile existente pentru a le vedea, partaja si edita online.

Partajeaza securizat

Documentele tale sunt stocate in Cloud, deci partajarea lor poate fi ca si cum ai trimite un link. Poti sa-ti faci documentele publice sau cat de private vrei. Poti controla cine poate vedea, comenta sau edita fiecare document.

Lucreaza impreuna

Google Docs e facut pentru echipe. Mai multe persoane pot edita un document in acelasi timp, iar chat-ul si comentariile integrate inlsenesc munca in echipa.

Procesare

Creeaza documente bogate cu imagini, tabele, ecuatii, desene, linkuri si nu numai. Aduna input si primeste feedback prin comentarii.

Spreadsheet-uri

Pastreaza si partajeaza spreadsheet-uri, urmareste proiecte, analizeaza date si aduna rezultatele cu editorul puternic de spreadsheet. Foloseste solutii ca formule avansate, grafice, filtre si tabele pentru perspective noi asupra datelor tale.

Prezentari

Creeaza slide-uri aratoase cu editorul nostru de prezentari, care suporta insertii video, animatii si tranzitii dinamice. Publica-ti prezentarile pe web ca sa le poata vedea oricine, sau partejeaza-le privat.

Motor de cautare puternic
Nu te mai intreba in ce folder si pus documentul si gaseste exact ce cauti cu motorul de cautare Google. Cauta prin continutul creat de tine si cel care a fost partajat cu tine.

Print
Poti printa orice document direct din browser sau chiar de pe telefonul mobil sau tableta, folosind Google Cloud Print.

Formulare
Realizeaza un formular cu editorul de formulare si colecteaza date de la colegi sau clienti. Toate rasounsurile sunt inregistrate intr-un spreadsheet, deci e usor sa analizezi sau sa partajezi rezultatele.

Galerie de template-uri
Usureaza-ti munca folosint un template deja construit. Sau creaza template-uri customizate cu culorile si logo-urile companiei tale si partajeaza-le intern in cadrul firmei.

Solutii pentru analize de date
Google Spreadsheets include solutii puternice pentru analiza de date cum ar fi tabele, filtre, validarea datelor.
Importa-ti documentele existente
Cu Google Docs, e usor sa-ti importi documentele deja create si sa le convertesti in formate pe care le poti edita si partaja. Optical character recognition (“OCR”) te ajuta chiar si sa importi text editabil din PDF-uri si imagini.

Editare mobila
Mai mult decat vizualizarea documentelor pe mobil. Editeaza si partajeaza cu ceilalti in timp real de pe dispozitivul tau Android sau oricare altul, cu browser de internet.

Desene
Creeaza si colaboreaza vizual prin editorul de desene, iar apoi insereaza-le in documente sau prezentari.

Formule
Google Spreadsheets include sute de functii pentru nevoile de finante, statistica, matematica sau baze de date, precum si functionalitati unice care te ajuta sa aduni date de pe internet.

Facut pentru securitate
Google Docs e facut pentru securitate si fiabilitate cu atribute precum conexiuni criptate la serverele Google, salvarea fisireului in timp real, stocare simultana replicata pentru documentele tale, disaster recovery inclus si partajare granulara, ce te ajuta sa iti imparti munca cu persoanele potrivite.
Exporta cu usurinta
Daca iti trebuie, poti descarca usor documentele cu format text, spreadsheet, prezentare si desen sau poti sa le exporti ca PDF pe hard.

Istoricul reviziilor
Tine evidenta schimbarilor fiecarui document facute de tine si echipa ta. Istoricul detaliat al reviziilor te ajuta sa vezi cum arata documentul dupa fiecare runda de editare si te poti intoarce oricand la o vresiune precedenta.

Stiluri customizate
O formatare consistenta pentru documentele tale poate fi facuta prin stiluri customizate, care te ajuta sa definesti formele pentru titluri, subtitluri, text si mai multe.

Grafice
Cu Google Spreadsheets e usor sa creezi grafice standard. Poti, de asemenea, sa aduni mai multe date intr-un grafic unic, dinamic, cum ar fi cel de timeline.