Google Calendar

Google Calendar este intuitiv, usor de folosit si iti ofera multe optiuni de configurare.

In plus poate fi integrat usor atat cu clienti de email (Apple iCal, Mozilla Thunderbird sau Microsoft Outlook) cat si cu majoritatea smartphone-urilor (Android, iPhone, BlackBerry, Windows Phone, etc)

Google Calendar Poster
Fii organizat

Organizeaza-ti ziua cu Calendare si primeste notificari legate de evenimentele tale pe telefon sau pe mail. Ataseaza fisiere sau documente evenimentelor tale din calendar ca sa le ai la indemana cand incepe sedinta.

Gaseste o ora convenabila pentru toti

Partajarea calendarelor intre membrii echipei usureaza gasirea unui interval de timp convenabil pentru toata lumea, iar optiunea ‘programare inteligenta’ sugereaza chiar astfel de intervale de timp.

Posteaza pe internet un calendar

Creaza un calendar al evenimentelor pe care sa-l incluzi in pagina ta web, sau poti sa pui un calendar in care clientii tai sa isi programeze intalniri la o ora care le convine lor cel mai mult.

Programare usoara a evenimentelor
Google Calendar usureaza programarea evenimentelor si a intalnirilor si poate sa automatizeze trimiterea si evidenta confirmarilor.

Reminder
Primeste notificari personalizate pe mail sau pe telefonul mobil cu toate detaliile despre evenimentele si intalnirile tale exact cand ai nevoie de ele.

Lucreaza indiferent de fusul orar
Google Calendar face mai usoara colaborarea cu persoane de pe alt fus orar. Optiunea ‘timezone conversion’ face ca si calendarul tau sa vina cu tine in calatorii si le aminteste colegilor sa nu programeze intalniri sau discutii in mijlocul noptii.

Gandit pentru siguranta si fiabilitate
Google Calendar este creat pentru securitate si fiabilitate cu avantaje precum conexiuni criptate la serverele Google, stocare simultana replicata pentru documentele tale, disaster recovery inclus, si o partajare foarte flexibila care iti permite sa controlezi in detaliu cine si ce vede din calendarul tau.
Calendar de pe telefonul mobil
Sincronizeaza calendarele native a smartphoneurilor precum Android si iPhone cu Google Calendar sau acceseaza si modifica-ti calendarul de pe orice dispozitiv cu browser web.

Delegarea calendarului
Daca ai un asistent care trebuie sa aiba acces la calendarul tau, acum poti sa ii dai acces foarte simplu prin delegarea calendarului. In acest fel asistentul tau va putea sa creeze evenimente, sa raspunda la invitatii si sa aiba grija de programul tau.

Client desktop pentru calendar
Daca folosesti o aplicatie independenta de calendar, ca de exemplu Microsoft Outlook, Apple iCal sau Mozilla Sunbird, Google Calendar se integreaza usor si se sincronizeaza automat.
Functionalitate offline
Aplicatia Google Calendar pentru Chrome iti permite sa faci programari si sa raspunzi la invitatii offline, chiar si fara o conexiune la internet. Sincornizarea cu calendarul online se face automat in momentul in care te conectezi.

Perioade disponibile
Arata cand esti disponibil prin creerea unor ferestre de timp in care lumea poate sa isi programeze intalniri cu tine. Cei care doresc sa va intalniti pot printr-un singur click sa creeze un eveniment in calendar in fereastra de timp specificata de tine.

Disponibil sau ocupat
Poti sa activezi o optiune care iti arata cine dintre cei cu care lucrezi in mod frecvent e disponibil si cine nu. In felul asta stii pe cine poti sa suni fara sa deranjezi sau cine e prins intr-o sedinta.