Gmail. Mai mult decat un mail.

Spre deosebire de majoritatea competitorilor, Gmail a fost gandit pentru a fi relevant intr-o perioada in care primim un numar mare de mailuri zilnic.

In scurt timp, datorita interfetei intuitive si usurintei de a-l folosi, dar si beneficiilor pe care le aduce, Gmail a devenit cel mai popular serviciu de mail.

Gmail Poster
Lucrezi rapid, castigi timp

Gmail este gandit sa te faca mai productiv. 30 GB de stocare inseamna ca nu trebuie sa stergi niciodata nimic, cautarea performanta te ajuta sa gasesti tot ce iti trebuie, iar filtrele si etichetele te ajuta sa ramai organizat.

Conecteaza-te cu lumea

Inbox-ul tau nu inseamna numai mesaje, ci si oameni. Chatul cu text, voce si video iti arata cine e online si te poti conecta instant. Vezi pozele de profil, update-urile si documentele partajate ale fiecarui contact, langa email.

Email de oriunde muncesti

Gmail functioneaza pe orice calculator sau dispozitiv mobil conectat la internet, iar suportul offline iti permite sa muncesti si cand nu esti conectat. Fie ca esti la birou, intr-o intalnire sau in avion, ai emailul acolo.

Email pe mobil
Gmail functioneaza nativ pe telefoane populare cum ar fi Android, iPhone, BlackBerry sau Windows Phone si poate primi si trimite emailuri pe orice dispozitiv cu un browser.

Delegarea emailului
Daca te ajuta cineva sa-ti administrezi inbox-ul, poti face asta mai usor delegandu-ti emailul acelei persoane. Acest lucru permite altui utilizator sa citeasca, trimita si sa stearga mesaje in numele tau.

Facut pentru securitate si fiabilitate
Gmail este creat pentru securitate si fiabilitate cu avantaje precum autentificare din 2 pasi, vizualizarea atasamentelor din browser, conexiuni criptate la serverele Google, stocare simultana replicata pentru emailul tau, disaster recovery inclus, filtrare spam si autentificarea expeditorului.
Etichete si filtre
Creeaza etichete pentru o organizare pe categorii si o cautare mai lina a emailurilor. Construieste filtre puternice care sa-ti eticheteze automat noile mesaje, prin regulile create de tine.

Clienti de email pe desktop
Daca folosesti un client de email pe desktop, cum ar fi Microsoft Outlook®, Apple Mail sau Mozilla Thunderbird, poti continua sa le folosesti cu Gmail. Gmail ofera suport POP si IMAP, precum si sincronizare Google Apps cu Microsoft Outlook.

Translatorul tau personal
Primesti mailuri de la colegi, parteneri sau furnizori, pe care nu le poti citi? Gmail detecteaza emailurile care nu sunt in limba ta nativa si le poate traduce dintr-un singur click.
Suport offline
Aplicatia Offline Google Mail te ajuta sa citesti si sa scrii emailuri si fara o conexiune la internet. Mesajele compuse sau primite sunt actualizate cand te conectezi la Internet.

Conectat la Calendar
Cand primesti un email care sugereaza ca e vorba de un eveniment, il poti adauga in calendar cu un singur click. Data, ora, invitatii si descrierea sunt adaugate automat.